За Контакти

 

София, 1505,България
ул. Марагидик 10-А, партер
тел./факс: 02 873 2904
gsm: 0888148792
doctor_marina@mail.bg

skype: marina_bl2

 

ZEN BODY - система за поддържане на тегло и корекция на килограмите. 

ZEN BODY - е внимателно разработен комплекс за  балансиране на метаболизъм.

ZEN BODY - пълен и цялостен подход към управлението на тегло. Притъпяване на глада, изгаряне на мазнини и увеличаване на чистата мускулна маса, ZenBody отваря пътя към здравето и възстановяване на естествените сили на организма. Неговото действие е насочено към това, което искате най -  много - резултати.

ZEN BODY е разработена в резултат на дългогодишни проучвания от лекари и учени, които в продължение на десетилетия са професионалисти в областта на здравеопазването. Патентованите смеси се допълват взаимно и работят заедно, в резултат на което организма се възстановява, нормализира се обмяна на веществата, намаляват се килограми, запазва се мускулната маса. 

Система ZEN BODY трябва да се използва в съчетание със здравословна диета и физически упражнения. За бързи резултати от системата ZEN BODY  се приемат напитки, съдържащи по-малко от 25 ккал на 250-300 мл. Консултирайте се с вашия лекар или фитнес инструктор за класове с нови упражнения, планирайте здравословни ястия, особено ако страдате от някакво заболяване или консумирате лекарства.

Система ZEN BODY съдържа три основни продукта : ZEN Shape, ZEN PRO, ZEN FI

ZEN Shape съдържа екстракт от африканско манга, кетони от малина, екстракт от листа на зелен чай и др. Продукт помага за поддържане на нива на лептин, който контролира апетит.

ZEN PRO белтъчен продукт съдържа ниско дисперсни  белтъчини : млечни белтъчини, белтъчини от ориз, грах. Патентован продукт помага нормализиране обмяна поддържа мускулна маса, притъпява чувство на глад, нормализира работа на стомашно - чревния тракт, поддържа имуната система.

ZEN FIT   продукт богат на  аминокисилени. Продукт помага  за възстановяване на мускултаната тъкан, изгаря мазнини, поддържа сила и издържливостта, намалява чувство на глад, поддържа нармална обмяна.

За най-добри резултати, използвайте всички три продукта заедно.

1. Вземете 2 капсули ZEN Shape преди основното прием на храна (30-60 минути преди хранене) за намаляване на чувството на глад, разграждане на коремни мазнини , поддържа нормално ниво на кръвна захар и холестерола в кръвта,нормализира обмяна на вещества.

2. Разредете ZEN Fit 250-350 мл студена вода и се пие преди упражнения или просто два пъти на ден.

3. Вземете ZEN Pro вместо на хранене или след тренировка за по-бързо възстановяване на мускулите.

Програма за отслабване с иновативни продукти на гелева основа. Корекция и поддържане на теглото. Индивидуални и групови програми. 

За информация и записване : тел. 028732904, 0888148792

doctor_marina@mail.bg