За Контакти

 

София, 1505,България
ул. Марагидик 10-А, партер
тел./факс: 02 873 2904
gsm: 0888148792
doctor_marina@mail.bg

skype: marina_bl2

 

JEUNESSE

Бих искала да Ви запозная с продукти на Jeunesse Global - биологично активни добавки и козметична серия, поддържащи здраве, красота , дълголетие.

Козметика "Jeunesse"  използва авангардни технологии за рехабилитацията на кожа.

Марка "Jeunesse" не е свързана с обичайните, известни на всички методи за грижа за кожата. Това не е най-старите методи  за грижа за кожата и приемането на различни хранителни добавки. Това е един модерен подход за подобряване на здравето, и като резултат - подмладяване на кожата.

Основната идея на "Jeunesse" е да се премахнат причините за стареене на клетъчно ниво. Тя използва най-модерната технология за клетъчно възстановяване. И това е абсолютно естествен и безопасен начин: без инжекции Ботокс, хормони и всякакви мощни препарати!

Няколко от продуктите на компанията са били оценени и удостоени с Нобелова награда.

Компанията "Jeunesse" си сътрудничи с няколко изследователски центрове, които работят върху технологии за отстраняване на причините за стареенето. Фирмата има изключителни права в света, за да използва тази технология при производството на своите продукти. Но повече за това по-късно ....

Използването на името на марката "Jeunesse", хората получават добри, наистина впечатляващи резултати на подмладяване и възстановяване  на кожата.

 Да, някой вижда промените в рамките на 5 дни,  на другите ще им  трябва няколко  месеца.

Но невероятни резултати има при всички!